(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada intellektida nuqsoni bo’lgan bolalar bilan ishlovchi psixolog faoliyatini tashkillashtirishda yuzaga keladigan qiyinchiliklar ochib berilgan. Maqolada ushbu o’quvchilar kontingenti uchun samarali mehnat ta’limi bo’yicha ba’zi tavsiyalar berilgan.