(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda oliy ta’lim talabalarining o‘quv motivatsiyasi nimaga bog’liq ekanligi, uni diagnoz qilish, so‘ng motivatsiyani shakllantirish yo‘llari keltirib o‘tiladi. Rivojlanayotgan jamiyatda talabalarning bilim olishga bo‘lgan motivatsiyasi yuqorilashib bormoqda, buning asosiy sababi nimada va ushbu motivni rivojlantirish uchun nimalar qilish kerakligi borasida so‘z ketadi.