(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ichki tayyorgarlik dasturlari xodimlarning motivatsiyasi va rivojlanish darajasiga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri keng yoritilgan. Xodimlarning kasbiy ko‘nikmalarini oshirish, ish samaradorligini yaxshilash va tashkilotga sadoqatini kuchaytirish masalalari xorijiy ilmiy adabiyotlar asosida tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari ichki tayyorgarlik dasturlari orqali tashkilotning strategik maqsadlariga erishish imkoniyatlarini tasdiqlaydi.