(untitled) (Modern education and development, 2025)
Korxona faoliyatini baholashda samaradorlik tushunchasi alohida ahamiyatga ega. Samaradorlik-qandaydir bir samara olish, ya’ni qilingan harakatlar natijalarining faolligini anglatadi.Ushbu maqolada samaradorlik, tashkiliy samaradorlik, ijtimoiy samaradorlik, ijtimoiy samaradorlik, texnologik samaradorlik, huquqiy samaradorlik, ekologik va ma’naviy samaradorlik, samaradorlikni baholash usullarikabi tushunchalar mohiyati ochib berilgan.