(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada to‘qimachilik korxonalari uchun innovatsion marketing strategiyalari, arzon narx strategiyasi va strategik boshqaruv tizimini takomillashtirish masalalari tahlil qilinadi. Innovatsion marketing korxonalarning raqobatbardoshligini oshirish va iste’molchilarga yo‘naltirilgan mahsulotlarni ishlab chiqarishga qaratilgan bo‘lsa, arzon narx strategiyasi mahsulot tannarxini pasaytirish orqali bozorda maqbul narxlarni ta’minlashga xizmat qiladi. Strategik boshqaruv tizimini takomillashtirish esa korxonalarni uzoq muddatli muvaffaqiyatga olib boradigan muhim jarayon sifatida ko‘riladi. Ushbu yondashuvlar zamonaviy texnologiyalar, bozor tahlili va samarador boshqaruv mexanizmlaridan foydalanishni talab qiladi.