(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola oziq-ovqat sanoatida tadbirkorlikni rivojlantirish va qo‘llab-quvvatlash tizimini takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan. Unda sohaning iqtisodiy ahamiyati, tadbirkorlikni rivojlantirishni rag‘batlantirish choralari, innovatsion texnologiyalarni joriy etish, kadrlar tayyorlash, bozor infratuzilmasini yaxshilash, normativ-huquqiy bazani rivojlantirish va xalqaro hamkorlik masalalari keng yoritilgan. Ushbu yo‘nalishdagi dolzarb muammolar va ularni hal qilish bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqilgan.