(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola korxonalarni boshqarishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlarini takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan. Unda zamonaviy korxonalar faoliyatida uchraydigan asosiy muammolar tahlil qilinib, ularni hal qilish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Tadqiqotda innovatsion texnologiyalarni joriy etish, strategik boshqaruvni rivojlantirish, inson resurslarini boshqarishni takomillashtirish, ekologik barqarorlikni ta’minlash va moliyaviy mexanizmlarni modernizatsiya qilish masalalari keng yoritilgan. Shuningdek, xalqaro tajribalarga asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Ushbu maqola ilmiy izlanish olib borayotgan tadqiqotchilar, amaliyotchilar va boshqaruv sohasida faoliyat yuritayotgan mutaxassislar uchun foydalidir.