(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda sun’iy intellekt (AI) hayotning barcha sohalarida, jumladan, inson resurslarini boshqarishda ham joriy etilayotganligi keltirilib o‘tilgan. Sun`iy Intellekt asosida adaptiv o‘quv dasturlari ishlab chiqilishi mumkin, bu esa har bir xodimning ehtiyojiga mos o‘quv materiallarini tanlash imkonini berishi, xodimlarning ruhiy holati va motivatsiya darajasini baholash, dasturlar jamoa muhitini nazorat qilish va xodimlar o‘rtasidagi aloqalarni yaxshilashda yordam beradi.