(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogika fanining ilmiy-tadqiqot metodlarni yaratish, Sub’ektiv-ob’ ekti, kategoriyalar, didaktika, demokratik,ilmiy tadqiqot metodi,fundamental,dolzarblik, kompetentlik