(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola kompaniyalar uchun strategik ahamiyatga ega bo‘lgan differensiyalash strategiyasini batafsil tahlil qiladi. Differensiyalash strategiyasi iste’molchilarning o‘zgaruvchan talablarini qondirishga qaratilgan noyob xususiyatlarni ishlab chiqish orqali bozorda raqobatchilardan ajralib turishni ta’minlaydi. Maqolada strategiyaning mohiyati, amaliy qo‘llanilishi va kompaniyalar uchun keltiradigan foydalari chuqur tahlil qilinadi. Differensiyalash nafaqat iste’molchilar sadoqatini oshirish, balki kompaniyalarga yuqori narx siyosatini qo‘llash va bozorda uzoq muddatli ustunlikka erishish imkonini beradi. Maqola xorijiy adabiyotlar va amaliy misollar yordamida boyitilgan.