(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada boshlang`ich ta’limda o`quvchilarning raqamli texnologiya va savodxonlikni oshirishda ta’lim olish maqsadi, imkoniyatlari va raqamli dunyo haqida bilim berish va ularni komil inson sifatida tarbiyalashdan iborat.