(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o’qituvchilarning umumiy va kasbiy madaniyatga ega bo’lishlari va ularning pedagogik faoliyatlarida tutgan o’rni haqida gap boradi. В статье рассматриваются общая и профессиональная культура учителей и их роль в педагогической деятельности. The article examines the general and professional culture of teachers and their role in teaching.