(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ta`lim-tarbiyaning zamonaviy shakllari, usullari va zamonaviy metodlardan foydalanib dars o`tish jarayoni. Zamonaviy usullardan foydalangandan so`ng pedagogik psixologik jihatdan bilimga, ta`lim-tarbiyaga ega bo`lishligi to`g`risida. This article describes the methods of modern forms of education and the process of teaching using modern methods. On the acquisition of pedagogical and psychological knowledge after using modern methods.