(untitled) (Modern education and development, 2025)
Oʻshbu maqolada boshlangʻich sinflarda oʻqish va matematik savodxonlikni oshirish, xalqaro baholash dasturlariga tayyorlash, xalqaro EGRA va EGMA baholash dasturlari haqida fikr yuritiladi.