(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktab davridagi o’quvchilarning bilimini Xalqaro dasturlar orqali rivojlantirish o’rganiladi. Boshlang’ich sinf o’quvchilarining mantiqiy fikirlashini PISA,PIRLS, TIMSS xalqaro dasturlari orqali baholash kategoriyalari ko’rib chiqiladi.