(untitled) (Modern education and development, 2025)
XXI asrda axborot texnologiyalari tibbiyot sohasida inqilobiy o’zgarishlarni amalga oshirdi. Ularning sog’liqni saqlash tizimiga integratsiyasi bemorlarni davolash sifatini oshirish, klinik natijalarni yaxshilash va sog’liqni saqlashni boshqarishni optimallashtirishga katta hissa qo’shmoqda. Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining tibbiyotdagi qo’llanilishi, shu jumladan elektron sog’liqni saqlash yozuvlari, telemeditsina, tibbiy tasvirlash, sun’iy intellekt va ma’lumotlar tahlili kabi sohalar muhokama qilinadi. Maqolada ATning foydalari, qiyinchiliklari va kelajakdagi istiqbollari ko’rib chiqiladi.