(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada “Pul oqimlari to’g’risidagi hisobot”ning shakli, tarkibi, xalqaro amaliyotdagi hisobot shaklidan farqli tomonlari, hisobot shaklining tarkibini takomillashtirish masalalari yoritilgan.