(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur tezisda zamonaviy vaqtni boshqarish va loyihalarni boshqarish texnologiyalari tahlil qilinadi. Asosiy e’tibor Asana, Trello va Notion ilovalarining imkoniyatlari va ularning qo’llanishiga qaratiladi. Ushbu ilovalarning funksiyalari, afzalliklari, kamchiliklari hamda ularni turli sohalarda qo‘llash usullari yoritiladi. Tadqiqot natijalari samaradorlikni oshirish, ish jarayonlarini optimallashtirish va jamoaviy ishda ko‘proq shaffoflikni ta’minlash uchun ushbu ilovalardan foydalanish zaruratini ko‘rsatadi.