(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola chilonjiydani dorivorlik xususiyati va hashorotlar tomonidan zararlanishiga qarshi kurash bo‘yicha choralari ko‘rib chiqiladi. Chilonjiyda o‘zining dorivor xususiyatlari bilan mashxur bo‘lib, ananaviy tibbiyotda antibakterial va immunitetni oshiruvchi xususiyatlari uchun qo‘llaniladi. Maqolada, shuningdek, chilonjiydaning o‘sish va rivojlanishida ba’zi xasharotlar tomonidan zararlanishi mumkin. Ushbu maqolada chilonjiydaning dorivorlik xususiyatlari va xasharotlar tomonidan zararlanishi o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilinadi. В данной статье рассмотрены лечебные свойства Чилонджида и меры борьбы с его повреждением насекомыми.В Чилонджида он известен своими лечебными свойствами и используется в традиционной медицине благодаря своим антибактериальным и повышающим иммунитет свойствам.В статье говорится, что он также может быть поврежден некоторыми насекомыми в процессе роста и развития. В данной статье анализируется связь между лечебными свойствами черного перца и повреждением насекомыми.This article discusses the medicinal properties of Chilonjida and measures to combat its damage by insects.In Chilonjida, it is known for its medicinal properties and is used in traditional medicine for its antibacterial and immunity-boosting properties.The article states that it can also be damaged by some insects during the process of growth and development. This article analyzes the relationship between the medicinal properties of black pepper and insect damage.