(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola tariq yetishtirish texnologiyalarining asosiy jihatlarini ko‘rib chiqadi. U tariqning o‘simlik sifatida biologik xususiyatlarini, yetishtirish jarayonida qo‘llaniladigan innovatsion texnologiyalarni, shuningdek, bu jarayonning iqtisodiy va ijtimoiy ahamiyatini tahlil qiladi. Maqola, shuningdek, tariq yetishtirishda ekologik barqarorlikni ta’minlash uchun zarur bo‘lgan choralarni ham ko‘rib chiqadi. В данной статье рассмотрены основные аспекты технологии выращивания проса. Анализируются биологические свойства проса как растения, инновационные технологии, используемые в процессе выращивания, а также экономическая и социальная значимость этого процесса. В статье также рассматриваются меры, необходимые для обеспечения экологической устойчивости производства проса.This article considers the main aspects of millet cultivation technologies. It analyzes the biological properties of millet as a plant, the innovative technologies used in the cultivation process, as well as the economic and social importance of this process. The article also examines the measures needed to ensure environmental sustainability in millet production.