(untitled) (Modern education and development, 2024)
Maqolda broyler jo‘jalarini probiotik qo‘shimchasi bilan boqishning iqtisodiy samaradorligiga hamda broyler jo‘jalarining o‘sish intensevligiga, yashovchanligiga, mahsuldorliligiga ta’sir qilishi o‘rganilgan va olinga ijobiy natijalar bayon qilingan