(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada oksidlangan kraxmalli sistemaga sintetik suvda eruvchan polimer preparati gidrolizlangan poliakrilonitril (K-4) kiritilishi tizim sorbsion xossalariga ularning plyonkalarini o’rganish orqali tadqiq etilgan.