(untitled) (Modern education and development, 2024)
Zaxiriddin Muxammad Bobur 1526 yilda Shimoliy Xindistonni bosib asosiy shaxarlar bo’lgan Dexli va Agra shaxarlarini egalladi. Shu davrdan e`tiboran Xindistonda yangi bir sulola – temuriylar saltanatining uzviy davomi xisoblangan boburiylar sulolasiga asos solindi