(untitled) (Modern education and development, 2024)
Тарихан ҳар бир халқ ёки миллат ўзининг минг йиллик анъана, урф-одат, маросимлари билан бошқа миллатлардан ажралиб турган.Бунга яна бир қатор маънавий тушунчаларни ҳам келтириб ўтиш мумкин. Аммо оддий халқ ишонадиган ва унга риоя этадиган шундай маънавий, диний тадбиру маросимлар борки, буни бошқа халқларда айнан кузатиш қийин.