(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada aynan qobilyatning shaxs rivojlanishiga qanchalik darajada ta’sir ko’rsata olishi va shaxsdagi mavjud bo’lgan tug’ma qobilyatlar to’g’risida turli olimlarning qarashlari hamda fikrlar keltirilib o’tilgan.