(untitled) (Modern education and development, 2024)
Milliy hisob tizimimizda moliyaviy aktivlar har tomonlama va chuqur o‘rganilmagan ob’yekt hisoblanadi. Bu holat masalaning uslubiy jihatlariga ham to‘la ma’noda tegishlidir