(untitled) (Modern education and development, 2024)
Одной из главных задач по подготовке военнослужащих-спортсменов членов сборных команд ВС. РУ. к соревнованиям становиться самоконтроль военнослужащих-спортсменов. В данной статье рассматривается изменения различных функций организма под влиянием физических нагрузок. Harbiy kadrlar-sportchilarni tayyorlashning asosiy vazifalaridan biri Qurolli Kuchlar terma jamoalari a’zolaridir. RU. Harbiy sportchilarning o’zini o’zi boshqarishi musobaqalar uchun zarur bo’ladi. Ushbu maqolada jismoniy faoliyat ta’sirida tananing turli funktsiyalaridagi o’zgarishlar ko’rib chiqiladi. One of the main tasks in preparing military personnel-athletes, members of the national teams of the Armed Forces of the Russian Federation, for competitions is self-control of military personnel-athletes. This article examines changes in various body functions under the influence of physical activity.