(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada XIX-XX asr o‘rtalari Rossiya sharqshunoslari tomonidan yurtimiz madaniy, siyosiy, ijtimoiy-iqtisodiy hayotini yoritishda muhim ahamiyatga ega asarlar tavsifi, rus sharqshunoslari tomonidan o‘rganilgan masalalar va fikr-mulohazalar keltirilgan.