(untitled) (Modern education and development, 2024)
Matnda zamonaviy immunokimyoviy tahlillar, jumladan, radioimmunoassay, ferment immunoassay, polarizatsiya floresansi immunoassay, shuningdek, immunoxromatografik va immunofiltratsiya testlari muhokama qilinadi. Har bir usulning asosiy tamoyillari tavsiflanadi, ularni qo’llash misollari keltiriladi va immunokimyoviy tahlilning ijobiy va salbiy tomonlari va uning kelajakdagi istiqbollari muhokama qilinadi.