(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada Mustaqillik davrida diniy qadriyatlarning tiklanishi, diniy bag’rikenglik va vijdon erkinligi ,diniy tashkilotlardagi o’zgarishlar ,istiqbol yillarida dinga qay darajada e’tibor berilganligi haqidagi fikr va mulohazalar keng yoritilgan.