(untitled) (Modern education and development, 2024)
6-noyabr — bu Sharof Rashidov tavallud topgan kun, u o’zbek adabiyotining ulkan namoyandasi sifatida tanilgan. Ushbu insho davomida biz uning hayoti, ijodi va o’zbek xalqining madaniyatidagi o’rnini yoritamiz. Rashidovning asarlari inson ruhiyatini va hayotdagi qiyinchiliklarni tasvirlaydi, uning merosi esa kelajak avlod uchun ilhom manbai bo’lib qoladi.