(untitled) (Modern education and development, 2024)
Bu maqolada aynan qobilyatning shaxs rivojlanishiga qanchalik darajada ta’sir ko’rsata olishi va shaxsdagi mavjud bo’lgan tug’ma qobilyatlar to’g’risida turli olimlarning qarashlari hamda fikrlar keltirilib o’tilgan. In this article, the views and opinions of various scientists about the ability to influence the development of a person and the innate abilities that exist in a person are presented.