(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda nafaqat O‘zbekistonda balki Markaziy Osiyo davlatlari muammolariga aylanib borayotgan elektr energiyasini ishlab chiqarish bilan birgalikda energiya isrofini kamaytirgan holda samarali foydalanish holatlaridan taxlillar bo‘yicha fikr muloxazalar bilan birgalikda misollar ham taqdim etilgan. Misol tariqasida xozirgi zamon talabiga javob beradigan zamonaviy elektr jixozlar samaradorligi muximligi qayt etilgan.