(untitled) (Modern education and development, 2024)
maqola O’zbekistonda alohida qo’llab-quvvatlashga muhtoj shaxslar uchun ijtimoiy-pedagogik yordamni tashkil etishni tahlil qilishga bag’ishlangan. U ijtimoiy ishchilar, o’qituvchilar va boshqa mutaxassislar duch keladigan muammolar va muammolarni ko’rib chiqadi va tizimni takomillashtirish yo’llarini taklif qiladi. статья посвящена анализу организации социально-педагогической помощи лицам, нуждающимся в особой поддержке в Узбекистане. Он рассматривает проблемы и проблемы, с которыми сталкиваются социальные работники, учителя и другие специалисты, и предлагает способы улучшения системы. the article is devoted to the analysis of the organization of socio-pedagogical assistance in Uzbekistan for individuals who need special support. It looks at the problems and challenges faced by social workers, teachers and other professionals and proposes ways to improve the system.