(untitled) (Modern education and development, 2024)
Mazkur maqolada o’qituvchining o’quvchilarga ta’lim va tarbiya berish vazifalarini hal qilishga qaratilgan, shuningdek, pedagogik ta ’sir ko’rsatish vositalari bilan amalga oshiriladigan ijtimoiy kasbiy faolligi mazmuni yoritilgan. This article describes the content of the social professional activity of the teacher, which is aimed at solving the tasks of providing education and upbringing to students, as well as the means of pedagogical influence.