(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola elektrotexnika va elektronikaning zamonaviy ishlab chiqarish sohasidagi muhim rolini o’rganadi. Ushbu sohalardagi yangiliklar ishlab chiqarish samaradorligini qanday oshirishi, avtomatlashtirishni qo’llab-quvvatlashi va barqaror sanoat amaliyotini qo’llab-quvvatlashini o’rganadi. Adabiyotlar, usullar va natijalarni tahlil qilish orqali tadqiqot zamonaviy ishlab chiqarish tizimidagi asosiy yutuqlarni, amaliy qo’llanmalarni va davom etayotgan muammolarni ta’kidlab, kelajakda yaxshilanish va o’sish haqida tushuncha beradi.