(untitled) (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda Yangi O’zbekistonda huquqiy islohotlar tizimida ijtimoiy davlatning yangi paradigma sifatida jamiyatning mutlaqo yangi siyosiy-huquqiy tizimi sifatida jamiyatning ijtimoiy, siyosiy, huquqiy tizimi sifati ekanligi yuzasidan batafsil ma’lumotlar berib o’tilgan.