“YUSUF XOS HOJIBNING "QUTADG'U BILIG" ASARIDA ODOB-AXLOQ MASALALARI” (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola  buyuk adib Yusuf Xos Hojibning  “Qutadg’u  bilig’’ asari haqida yozilgan. Bunda adib hayoti haqida ham fikrlar keltirilgan. Muallifning  odob-axloq  haqidagi  qarashlari   bayon  qilinadi. Boshqa  kasblar egalari  haqida  ham o’z qarashlarini aytib  o’tgan.  Asar  to’laligicha  tarbiya  ruhida  yozilgan.