TURISTLIK KLASTERLERDI SHÒLKEMLESTIRIW HÁM RAWAJLANDIRISH HUQUQIY NORMATIVLIK TIYKARLARIN ANIQLASW (Modern education and development, 2024)
Turizm klasteri zamanagóy turizm industriyasınıń birqansha perspektivalı baǵdarı esaplanadı