TURIZM SOHASIDA KLASTER TIZIMIDAN FOYDALANISHNING XORIJIY TAJRIBALAR (Modern education and development, 2024)
Turizm klasteri – ixtiyoriy asosda birlashgan kompaniyalar faoliyatini oʻz ichiga olgan rekreatsion hududdir