MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASASINING MAKTAB BILAN HAMKORLIGI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim maktabgacha ta’lim  muassasasi, maktab va ota-onalarning hamkorligini qanday yo’lga qoyilishi bilan bo’g’liq ma’lumotlar, tavsiyalar va yo’l yo’riqlarni keltirib o’tilgan.В данной статье представлены информация, рекомендации и рекомендации по налаживанию сотрудничества между дошкольным образовательным учреждением, школой и родителями.This article provides information, recommendations and guidelines on how to establish cooperation between preschool educational institution, school and parents.