QISHLOQ XO'JALIK XIMIKATLARI VA SINTETIK PIRETROIDLAR HOSILALARI. ULARNI OB'EKTLARDAN AJRATIB OLISH VA TAHLIL USULLARI (Modern education and development, 2024)
Qishloq xo'jalik ximikatlari, asosan pestitsidlar, o'simliklar va hayvonlar salomatligini himoya qilish uchun qo'llaniladi. Bu kimyoviy moddalar orasida sintetik piretroidlar alohida o'rin tutadi