МУЗЕЙЛАРДА РЕСТАВРАТЦИЯ АМАЛИЁТЛАРИ (Modern education and development, 2024)
Дарҳақиқат Ўзбекистон халқларининг қадимий ва ноёб бойликларини намоён эттирувчи кўп асрлик маданий мерос асосан Марказий Осиё минтақасини музейлари фондларида   жамланган.