O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYAVIY HUQUQ OBYEKTI. (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola hozirgi kunda rivojlanib va takomillashib kelayotgan Konstitutsiyaviy huquq va uning tamoyillari, huquqiy tizimning O'zbekiston misolida ko’rinishi, fuqarolarning huquq va erkinliklari, Konstitutsiyada belgilab qo’yilgan qonunlar haqida so’z boradi.