O'ZGALAR BILAN MULOQOT PSIXOLOGIYASI (Modern education and development, 2024)
Maqolada o'zgalar bilan muloqotning psixologik jihatlari, verbal va non-verbal muloqotning o'zaro aloqasi va samarali muloqotda empatiya va boshqa psixologik usullarni qo'llashning ahamiyati ko'rib chiqilgan. Samarali muloqotda tana tili, yuz ifodalari va o'zaro ishonch muhim omillar sifatida yoritilgan.В статье рассматриваются психологические аспекты общения с другими людьми, связь вербального и невербального общения, а также важность применения эмпатии и других психологических приемов для успешной коммуникации. Акцент сделан на значении языка тела, мимики и взаимного доверия в успешном общении.This article discusses the psychological aspects of communication with others, the relationship between verbal and non-verbal communication, and the importance of applying empathy and other psychological techniques for successful communication. The focus is on the significance of body language, facial expressions, and mutual trust in effective communication.