INFORMATIKA FANINI O'RGATISHDA YANGI YONDASHUVLAR (Modern education and development, 2024)
Informatika fani bugungi kunda har bir sohada zarur bo'lib, unga bo'lgan talab doimo ortib bormoqda. O'quvchilarga informatika fani bo'yicha bilimlarni taqdim etish nafaqat ularga texnologik asoslarni o'rgatish, balki ularning kreativ fikrlash, muammolarni hal qilish va innovatsiyalarni joriy etish ko'nikmalarini rivojlantirishni talab qiladi.