MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TA’LIM-TARBIYA BERISHDA QURISH-YASASH VA KONSTRUKSIYALASH MARKAZINING AHAMIYATI (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqola Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyalanuvchilarga markazlardagi rivojlantiruvchi faoliyatlar,  qurish yasash va konstruksiyalash markazidagi faoliyatlarni tashkil qilish haqida tarbiyachilarga yordam sifatida  ko‘rsatib berilgan.