ESHITISHDA NUQSONI BO’LGAN BOLALAR (Modern education and development, 2024)
Ushbu maqolada eshitishda nuqsoni bo’lgan bolalar xaqida. Ularni kelib chiqish sabablari va eshitishda nuqsoni bolgan bolalarning. sezgi va idrokining o’ziga xos xususiyatlari  jumladan yurtimizda olib, borilayotgan ishlar xaqida fikr va muloxazalar bildirilgan.This article is about hearing impaired children Reasons for their origin and hearing-impaired children In our country, including the unique features of intuition and perception Opinions and comments about the ongoing work were expressed.Эта статья о детях с нарушением слуха. Причины их возникновения и слабослышащие дети В нашей стране в том числе уникальные особенности интуиции и восприятия Были высказаны мнения и комментарии по поводу проводимой работы.