FERMER XO‘JALIGIDA TUT NIHOLCHALARINI YETISHTIRISH UCHUN QILINADIGAN TASHKILIY ISHLAR (Modern education and development, 2024)
Ipakchilik qishloq xo‘jaligining muhim tarmoqlaridan biri bo‘lib, to‘qimachilik sanoati va xalq xo‘jaligini ipak hom ashyosi bilan ta’minlaydigan soha hisoblanadi.Mustaqil respublikamiz xalqining turmush tarzi yaxshilangan sari uning tabiiy ipakka bo‘lgan ehtiyoji ham ortib bormoqda. Bundan tashqari shaxsiy yordamchi dexqon va fermer xo‘jaliklariga katta daromad keltiradi hamda ho‘jalikning ana shu davr mobaynida zarur bo‘lgan ehtiyojlarni qondirish uchun sarflanadi.Производство шелка — одна из важных отраслей сельского хозяйства, это отрасль, обеспечивающая шелковым сырьем текстильную промышленность и народное хозяйство.По мере улучшения образа жизни жителей нашей независимой республики возрастает и их потребность в натуральном шелке. Кроме того, личный помощник приносит фермерам и фермам большой доход и используется для удовлетворения потребностей домашнего хозяйства в этот период.Silk production is one of the important branches of agriculture, it is a branch that provides the textile industry and the national economy with silk raw materials.As the lifestyle of the residents of our independent republic improves, their need for natural silk also increases. In addition, a personal assistant brings farmers and farms a large income and is used to meet the needs of the household during this period.