KORPORATIV MIJOZLARNI KREDITLASHDA ANDERRAYTING XIZMATI (Modern education and development, 2024)
Tijorat banklarida korporativ mijozlarni kreditlash jarayonida anderrayting xizmatidan foydalanish, bank risklarini baholash va kamaytirishga yordam beradi.